Contabil Bucuresti

Cu experienta in domeniul financiar-contabil si fiscal, am reusit din anul 2014 si pana in prezent sa acumulam experienta profesionala si sa ne reunim intr-o echipa de profesionisti, incepand cu anul 2017, sub numele de YZA TOTAL ACCOUNTING, in urma carora a luat nastere biroul de contabilitate – consultanta financiara – fiscal – resurse umane.

Biroul noastru este situat in Bucuresti si in Alexandria, cu toate acestea servim o varietate de clienti din Bucuresti si Alexandria, judetul Teleorman, Ilfov,  chiar si din tara.

 

Motto-ul nostru este: TOTUL DE LA A LA Z IN DOMENIUL ECONOMIC.

De ce sa ne alegi

Diversitate

Avand diferiti clienti cu diferite domenii de activitate, intelegem usor necesitatile noilor clienti si reusim sa-i ajutam cu succes.

Profesionalism

Cand ne inrolam sa facem un lucru, il ducem pana la capat indiferent de dificultatile intalnite. Suntem mereu punctuali si ne respectam clientii.

Integritate

Suntem transparenti si ne pliam pe cerintele clientilor astfel incat sa le oferim servicii de inalta calitate.

Pasiune

Criteriile luate in calcul in formarea acestui Cabinet de contabilitate si consultanta financiara, au fost seriozitatea si responsabilitatea de care dam dovada in activitatea noastra, precum si perfectionarea continua

Etica

Analizam, proiectam si actionam. Nu facem nimic la intamplare si suntem mereu in cautare de noi solutii.

Preturi accesibile

Am incercat sa facem tarifele noastre cat mai convenabile posibil, astfel incat societatile cu un volum mai mic de activitate sa plateasca o suma care sa nu ii puna in dezavantaj fata de companiile cu un volum mare de activitate.

Misiunea noastra

Scopul nostru principal este ca un consultant de incredere sa fie disponibil pentru a oferi sfaturi eficiente care sa le permita clientilor nostri sa ia decizii financiare in cunostinta de cauza.
Criteriile luate in calcul in formarea acestui Cabinet de contabilitate si consultanta financiara, au fost seriozitatea si responsabilitatea de care dam dovada in activitatea noastra, precum si perfectionarea continua.

Ne adresam firmelor mici si mijlocii care nu au un departament propriu financiar-contabil, cat si companiilor de mari dimensiuni cu sediul in Bucuresti si nu numai, care au in organigrama proprie un Departament financiar-contabil insa doresc sa externalizeze anumite componente ale acestuia, sau consultanta specifica in domeniu pentru diverse situatii aparute in activitatea companiei, cu o oferta servicii contabile completa.

Experienta noastra

Contabilitate 95%
Salarizare 90%
Consultanta financiara 75%
Resurse umane 60%

Cauti o firma de contabilitate serioasa si profi?